Halk TV'ye veda eden Seyhan Avşar'ın yeni adresi çok şaşırttı! GYY olarak başlıyor

Halk TV'ye veda eden Seyhan Avşar'ın yeni adresi çok şaşırttı! GYY olarak başlıyor

Seyhan Avşar'ın yeni adresi Gerçek Gündem haber sitesi oldu

Ulusalpost.com'daki habere göre; Halk TV'den ayrılan Seyhan Avşar, geçtiğimiz aylarda satılan Gerçek Gündem haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni oldu. Seyhan Avşar'ın yarın itibariyle göreve başlayacağı öğrenildi

Gerçek Gündem'de son dönemde yaşanan genel yayın yönetmeni değişiklikleri dikkat çekiyor. Sadece 3 ay içerisinde iki farklı genel yayın yönetmeninin değişmiş olması, medya sektöründe önemli bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.
 

Gerçek Gündem haber sitesinin 3 ay önceki genel yayın yönetmeni Hilmi Hacaloğlu'nun ayrılmasının ardından koltuğa Mert Eskisındı gelmişti. Ancak Eskisındı'nın da ayrılığı sonrasında bu kez genel yayın yönetmenliği koltuğuna Halk TV'den dün itibariyle ayrılan Seyhan Avşar'ın oturduğu bilgisi medya gündemine bomba gibi düştü.
 

Seyhan Avşar'ın yarın itibariyle göreve başlaması beklenirken, Gerçek Gündem'in yeni genel yayın yönetmeni olarak nasıl bir vizyon izleyeceği ve hangi değişikliklere imza atacağı merak konusu oldu. Özellikle son dönemde medya sektöründe yaşanan hareketlilik, Gerçek Gündem'in yeni yönetimiyle birlikte nasıl bir ivme kazanacağı konusunda da önemli bir tartışma konusu olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili Haberler