Az önce karar açıklandı ve emeklilere artık ücretsiz oldu: Yarın başlıyor

Az önce karar açıklandı ve emeklilere artık ücretsiz oldu: Yarın başlıyor

Bugün müjdeli bir haberle birlikteyiz. Az önce alınan kararla birlikte, emeklilere sağlanan bir ayrıcalık artık ücretsiz hale geliyor. Yarından itibaren emekliler, belirli hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Bu kararın emeklilerimiz için büyük bir kolaylık ve avantaj sağlayacağını düşünüyoruz. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve birçok belediye başkan adayı, emeklilere yönelik destek paketleri açıkladı. Seçimleri kazanan belediye başkanları, vaatlerini hayata geçirmeye başladı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, daha önce söz verdiği gibi, emeklilere yönelik ücretsiz kuaför hizmeti yarın itibarıyla başlattığını duyurdu.

hands-1408480-640.jpg

Aksaray Belediyesi'nin dinlenme evi bahçesinde hizmet veren kuaför salonu, emekli vatandaşlara kapılarını sonuna kadar açtı. Emekliler, bu salonda traş başta olmak üzere tüm kuaför hizmetlerini ücretsiz olarak alabilecekler.

"7'DEN 70'E HERKESE HİZMET VERECEK"

Aksaray Belediyesi Berber Salonu, hafta içi her gün sabah saat 08.00'de hizmet vermeye başlayarak tüm gün açık olacak. Emekli vatandaşlardan gelen talep fazla olursa, kuaför hizmetleri cumartesi günleri de devam edecek.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi olarak kentte yaşayan 7'den 70'e herkese bu kapsamda hizmet vereceklerini belirtti.

woman-208723-640.jpg

Aksaray Belediyesi daha önce de mobil kuaför hizmetini devreye sokmuş, evinden çıkamayan emeklilere kuaför hizmeti sunmuştu. Bu uygulama, sadece emeklilere değil, aynı zamanda engelli vatandaşlara ve hastalıkları nedeniyle evlerinden çıkamayan kişilere de hizmet vermekteydi.

Kaynak: Ajanslar, Kamusonhaber.net

İlgili Haberler